Logo
Logo

schuurwerk


Schuurwerk is een traditionele eindafwerking met een zanderig oppervlak, en een draaiende schaduwwerking, die toe te passen is in elk interieur.Wildschuurwerk fijn of grof het geeft een fraaie nette afwerking op het plafond of op wanden.

Het voordeel van deze afwerking: vanwege de goede vochtregulerende eigenschappen van het materiaal is deze geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer. Door de verschillende soorten licht ziet het schuurwerk er ieder keer weer anders uit, waardoor het niet snel gaat vervelen. Bij deze afwerking is sausen niet meer nodig waardoor het prijstechnisch zeer aantrekkelijk is.

Een nadeel van schuurwerk is dat het niet stootvast is en reparaties blijf je altijd zien.Het kan wel gesaust worden maar dat gaat ten koste van de schaduw- en draai effecten, die door het sausen een stuk minder worden.

Daarom is het minder geschikt als wandafwerking, maar voor plafonds is het ideaal.Het is goed te combineren met sierlijsten, waardoor u een sfeervol eindresultaat creëert.


F0<? echo $T1 ?> Lijstwerk
F0<? echo $T1 ?> schuurwerk
F0<? echo $T1 ?> Sierpleister
F0<? echo $T1 ?> Gladpleister
F0<? echo $T1 ?> Gevelpleister
F0<? echo $T1 ?> Sauswerk